Sådan undgår du dårlig ånde på ferien i Egypten

Drømmer du om en eventyrlig rejse til pyramidernes rige? Og hvad siger du til at slynge dig på de kridhvide sandstrande i Egypten? At netop Egypten efterhånden har udviklet sig til et af danskernes foretrukne rejsemål, er ikke så overraskende endda. Landet byder nemlig på fantastisk kultur, storslåede attraktioner såvel som dejligt sommervejr. Hvis man døjer med helbredet, eller hvis man oplever tilbagevendende dårlig ånde, kan rejsen til Egypten dog hurtigt blive spoleret. I denne artikel ser vi på hvilke løsninger der forefindes, for heldigvis kan dårlig ånde undgås. Samtidig er der måder hvorpå man kan sikre sig, at helbredsproblemer i udlandet kan håndteres fornuftigt.

Husk tandbørsten, tandpastaen og ikke mindst tandtråden

Dårlig ånde er noget alle mennesker til tider døjer med. Det er derfor langt fra kun en udfordring der viser sit grimme ansigt, når man er på rejse. Men hvad skyldes den dårlige ånde så egentlig? Det er primært dårlig mundhygiejne, der forårsager dårlig ånde, så det er altså vigtigt, at man husker at børste sine tænder grundigt. Det skal vel at mærke gøres flere gange dagligt. En god og effektiv tandpasta er også nødvendig. Her kan man for eksempel tage en tandpasta fra Sunstar GUM med sig i tasken til Egypten. Så er man sikret optimal bekæmpelse af dårlig ånde. Endelig er det også en god idé at sikre sig, at alle madrester mellem tænderne fjernes, og det gøres lettest med tandtråd.

Opskriften på at undgå dårlig ånde på ferien til Egypten er altså klar: Husk at medbringe en tandbørste, og helst en helt ny af slagsen. Det anbefales generelt, at man udskifter sin tandbørste mindst hver tredje måned. Medbring også en effektiv bakteriehæmmende tandpasta. Og husk så endelig også, at tandtråd er en af de mest effektive former for bekæmpelse af dårlig mundhygiejne.

Køb en rejseforsikring med ordentlig helbredsdækning i Egypten

Din kommende rejse til Egypten kan nærmest kun gå hen og blive eventyrlig. Der lurer dog som nævnt visse potentielle udfordringer i baggrunden. For tænk hvis du undervejs på rejsen bliver ramt af sygdom. Også her er der dog gode løsningsforslag. Den optimale måde at forholde sig til udfordringen på, er ved at investere i en god rejseforsikring med helbredsdækning. Her er det naturligvis vigtigt at du sikrer dig, at den dækker i netop Egypten, og at den sikrer dig gratis lægehjælp i landet. Der er mange forskellige forsikringsselskaber og aktører at indhente tilbud fra, så vi anbefaler, at du i god tid inden afrejsen får afsøgt markedet, så du kan få indhentet flere tilbud.

Husk at nyde rejsen

Det er altid godt at være velforberedt, og for langt de fleste vil det slet ikke være nødvendigt at trække på rejseforsikringen undervejs. Det giver dog en optimal form for ro i maven at have styr på det formelle, og at vide, at man er godt sikret hvis uheldet er ude.

Vores anbefaling er derfor klart, at du nyder din rejse til Egypten. Landet byder på så mange spændende facetter, at du uden tvivl nok skal få tanket godt og grundigt op på oplevelseskontoen. Vi ønsker dig held og lykke med rejsen.

shesha