Vigtigheden af hygiejne

Det kommer måske bag på dig, men egyptere – og muslimer generelt – går rigtig meget op i deres hygiejne. Det er blandt andet vigtigt at være ren, inden man beder til Allah, og det bliver set skævt til, hvis man ikke er velsoigneret.

Hvilke forskelle vil du støde på?

Hvis du har været på ferie i Egypten, er du sikkert stødt på folk, der lugter grimt, fordi de varme temperaturer selvfølgelig gør, at folket her sveder mere, end vi nødvendigvis gør i Danmark. Lavere klasser er heller ikke tilbøjelige til at bruge deodorant, og statistisk set er der nok en lige så stor procentdel af egypterne, der ikke bruger deodorant, som procentdelen af danskere, som bruger det. Taler vi om mellemklassen og overklassen, er det dog en anden sag, og generelt er det vigtigt at være ren og dufte godt. Du vil derfor også støde på utallige forretninger, der sælger alverdens dufte og parfumer, og du vil uden tvivl passere folk, der dufter helt ekstremt meget af parfume. Sjov kontrast, ikke?

Gør det nemt at være hygiejnisk med et lækkert badeværelse

Både i Egypten og i Danmark gøres der overordnet set brug af de samme elementer på badeværelset. Især hvis vi kigger på den del af befolkningen, der er sammenlignelig med vores. Du kan gøre det lettere for dig selv at holde hygiejnen i top, hvis du har et lækkert badeværelse, du glædeligt vil benytte dig af. Du kan få utrolig mange lækre møbler til dit badeværelse i dag, og du kan finde et stort udvalg, når det kommer til både bruser, håndvask og toilet. Især din håndvask er central på dit badeværelse, da det er et af de elementer, du formentlig bruger mest. Derfor bør du også vælge en både holdbar og smuk løsning, der er funktionel og som kan bidrage med æstetik. Det er dog langt fra kun din håndvask, der har noget at sige. Armaturet, toilettet, badekarret eller bruseren og øvrige elementer, såsom håndklæder, sæbeholder og planter, spiller alle en rolle, og du bør sørge for, at der er et harmonisk samspil mellem dem. På den måde virker dit badeværelse indbydende og lækkert.

Har du et lækkert badeværelse, vil du både gøre det til en fryd for dig selv og dine gæster at holde hygiejnen i top. Prikken over i’et vil være lækre, bløde håndklæder, en velduftende sæbe og eventuelt duftlys eller luftfrisker. Så er du sikker på, at dine gæster glædeligt vil benytte dit badeværelse og prioritere hygiejnen – særligt i disse tider med corona.

shesha